HISTORIEN BAG SKINBOY-SANGEN/VIDEOEN
(AF HÆVI HENNING)

Ved en koncert vi spillede i holbæk (spillestedet elværket) havde jeg den store glæde af at der var en fyr som prøvede at score mig… Det er hvad det er hvis det ikke lige var for den detalje at jeg ikke er til fyre. Han var så ivrig at vores roadie måtte hive ham væk fra scenen. Nå…. Skummelt, men ikke noget videre. Dette har jeg så i øvrigt oplevet ved flere lejligheder.

Ved en koncert vi spillede i Roskilde (spillestedet Gimle) kommer der, inden koncerten, en person hen til vores forsanger ”Jens” og proklamerer at ham og hans ven altså var blevet Nazister p.g.a. red warszawa’s musik. Han spurgte ”I er da nazister ikk???”…. øh nej!!! De blev vidst ret skuffede.

Ved en koncert vi spillede i Herlev (spillestedet Klauzdal) var der mødt et par friske skallede fyre op i deres milligrønne b.m.w. De bar tydeligt præg af at tilhøre et stærkt højreorienteret miljø, da de yndede at høre white-power musik i deres bil-anlæg. Det viste sig at de her fyre var ud af det gamle bz-miljø og kendte en fra vores crew som også havde været en del af det miljø i 80’erne. Efter en snak om gamle dage, proklamerede de at det var for sejt at han (fra vores crew) kendte hævi-henning….. Fedt nok at have så mange nazi-fans…….NOOOOOOOT!!!!!

De ting er hvad de er hver for sig og i et stykke tid gav jeg det ikke megen opmærksomhed indtil jeg en dag fik en mail tilsendt som indeholdt flg. tekst:

Hej Henning…. Her har du noget at muntre dig med: www.skinboy.dk

Uden at tænke videre over det klikker jeg mig ind på siden (jeg får masser af åndsvage links tilsendt hver dag) og her udfolder der sig en verden som jeg ikke kendte til:

Hvis ikke i selv tør at klikke jer ind på siden, så lad mig beskrive lidt for jer:

Skallede fyre i traditionelt skinhead outfit som også kunne symbolisere et rascistisk tilhørforhold. F.eks. hvide snørebånd, den grønne flyverjakke med det orange for etc. etc. også folk med hagekors tatoveret på kroppen. Det er hvad det er, hvis det ikke lige var fordi at den anden indgrediens på siden er ”mand og mand”-porno, bondage etc. etc. Hvad er vi ude i…. en nazi-bøsse????? Strange…troede ikke de 2 ting kunne kombineres.

Alligevel var det som om at den web-site bandt de andre oplevelser sammen som om skæbnen spillede mig et pus.

Det blev simpelthen inspirationen til at skrive ”skinboy”-sangen, som blev udgivet på cd’en ”return of the glidefedt” fra 2004. Efter udgivelsen tog vi selvfølgelig ud for at spille live og ved en koncert i kbh (pumpehuset) møder ”skinboy” himself op til koncerten for at pogo-danse og stage-dive sammen med alle de andre heavy-hoveder. Vi var jo fyr og flamme for at høre hvordan han havde taget sangen og hvad hans politiske holdning egentlig var.

Heldigvis var alt godt…. Han var ikke nazi, men kunne bare godt lide at se sådan ud og han var egentlig ret stolt over at vi havde lavet sangen.  Skinoy viste sig at være en rigtig flink fyr og derfor hældte vi en masse bajere i ham. Da vi senere fandt ud af at vi ville lave en video til nummeret gik han med til at deltage…..

Skinboy fortalte i øvrigt at der rent faktisk findes et nazi-bøsse miljø som trives fint….. bl.a. i Cannada.