23. OKTOBER 2006
my poland collection
MY POLAND COLLECTION

20 år er der nu gået siden navnet/gruppen/begrebet "Red Warszawa" opstod for første gang. For at fejre dette har vi genindspillet en række sange fra de 5 studiealbum det indtil videre er blevet til. Hvilke sange det skulle være blev afgjordt ved meget kompliceret afstemning med uigennemskuelige regler og mange faldgrupper, såååå.... kan du ikke lide vores valg af numre er det bare ærgeligt.... Vi kan alligevel ikke forklare hvordan vi gjorde.

De 3000 først solgte eksemplarer vil være en kombi-udgivelse af en cd samt en dvd med alle videoerne samt live-klip fra Brund scene og Polsk punk på p-dagen.

 Flg. storkompositioner er med på skiven:

Norsk black metal
Søren autonom
Julemandens selvmordsbrev
Slå ihjel
Den sorte garderobe
Satanisk kommunisme
Mc Nymand's rap
Ulrikkenborg plads
Lugter af fisk
Tråkker
Tror du det er for sjov jeg drikker
Wie dumm kann mann sein
Bøsse dræbt med stegegaffel
Gratis luder
Onnanitta
Den dystra staden


Skiven er indspillet i Mayonaise Studio Feb.-aug. 2006. Produceret af Hævi Henning i Mayonaise Studio. Alle sange er skrevet af Red Warszawa.

Line-up:

guitar / bas / keyboard : Heavy Henning
"sang" : Lækre Jens
Slagtøj : Måtten Møbelbanker

Bas på "Søren Autonom", "Lugter af fisk" samt "Mc Nymand's rap" er spillet af Tove 1000-pik. Kor på "Den sorte garderobe", "Satanisk kommunisme", "Tror du det er for sjov jeg drikker" og "Bøsse dræbt med stegegaffel" er udført af Måtten, Martin, Mads, Røde, Tove, Paw, Michael, Hippie-Morten, Astrid og Jesper. Skønsang på "Ulrikkenborg plads" varetages af Johan fra magtens korridorer. Tak til alle jer som gad deltage. Der skal også lyde et rungende tak til Martin for lån af mikrofoner og kritik. Tak til kenneth for kritik. Vokal på "Mc Nymand's rap", "Onnanitta" og "Den dystra staden" varetages af Heavy Henning.